Meer informatie?
Bel ons: 06 - 48 64 63 76Over Goedkoopstewoonwinkel

Of u nu op kamers woont of wat meer luxe gewend bent, bij de Goedkoopstewoonwinkel kan iedereen terecht. De Goedkoopstewoonwinkel is de goedkoopste outlet van Nederland met alles op het gebied van wonen en slapen tegen scherpe prijzen. Van hoekbanken, eetkamerstoelen, fauteuils en barstoelen tot eettafels en van nachtkastjes, televisiemeubels, kapstokken en vloerkleden tot moderne verlichting. Het assortiment is groot en daardoor kunt u altijd wel iets vinden wat aansluit bij uw wensen. Onze banken, stoelen, tafels, kasten, verlichting, boxsprings, hoofdborden en woonaccessoires zijn van hoge kwaliteit bij de Goedkoopstewoonwinkel.nl. U bent verzekerd van hoogwaardige producten die uw woning helemaal compleet maken. Tevens beschikt de goedkoopstewoonwinkel.nl over nog twee andere outlets: goedkoopsteboxsprings.nl en goedkoopstebanken.nl aan de Marisstraat 12 in Sliedrecht. In de outlet staan showroommodellen, samples en beurs-partijen die superscherp geprijsd zijn bij ons in de Goedkoopstewoonwinkel.nl.

 

Meubelen en woonaccessoires van hoge kwaliteit

Een groot deel van onze meubelen en woonaccessoires hebben wij bij de fabrikant geïmporteerd. Zo besparen wij kosten op de tussenkomst van de leverancier. Andere producten in onze outlet verkopen wij als B-keus meubelen. Deze komen van restpartijen. Hierdoor kunnen wij stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs aanbieden, in tegenstelling tot andere meubelwinkels. Over lange wachttijden hoeft u zich geen zorgen te maken. Al onze producten zijn op voorraad en wij kunnen uw favoriete item dus direct leveren uit ons magazijn.

 

Waar kunt u ons vinden?

De Goedkoopstewoonwinkel.nl is gevestigd in Sliedrecht. U kunt onze outlet vinden aan de Marisstraat 12. Wij zijn geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom om te komen kijken in onze outlet en meubelen en woonaccessoires uit te zoeken die uw woning helemaal afmaken of weer opfleuren. De medewerkers staan voor u klaar voor vragen en advies. Woont u niet in de buurt, maar heeft u wel iets gezien op onze website wat helemaal bij u en woning past? Neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 06-48646376. Wij informeren u dan graag verder. Andere vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op!